MX-5 Club Denmark er en klub for alle med interesse for Mazda MX-5.

Klubben er meget aktiv og står for en del arrangementer året igennem for at fremme et aktivt klubliv. I sæsonen (april til oktober) arrangeres køreture i både Fyn/Jyllands området  og Sjællandsområdet. Herudover driver klubben nærværende hjemmeside, som i 2011 kom i et nyt moderne layout og med en mængde ny funktioner.

Klubben samarbejder internationalt med søsterklubber ud over Europa og medlemmerne har derigennem adgang til spændende internationale flerdages stævner.

Klubbens køreture bringer os rundt i alle kroge af landet og giver desuden gode muligheder for socialt samvær. Et par gange årligt får vi også mulighed for at prøve bilerne og os selv af ved besøg på køretekniske anlæg eller egentlige baner. I klubben har vi også en aktiv "Teknikgruppe", der dels udarbejder tekniske vejledninger, dels arrangerer værkstedsdage/aftener, hvor udvalgte temaer vedrørende MX-5 behandles, både teoretisk og i praksis.

Klubben blev stiftet i 1992 og er stille og roligt vokset siden, således at vi i dag er mere end 600 medlemmer og repræsenterer ca. 450 biler. Medlemmerne er jævnt fordelt over hele landet.