Når du besøger og skriver på forummet, så er det vigtigt at du behandler andre som du selv ønsker at blive behandlet. Vi er alle her af samme grund, nemlig vores passion for den lille sportsvogn, men klubben og forummet et til for alle, uanset om du ejer en tidlig eller senere model, eller blot går i købetanker.

Læs venligst reglerne, da nogle overtrædelser kan medføre udelukkelse fra forummet. Bestyrelsen, Administratoren og Webmaster har i alle tvivlstilfælde retten på sin side. At klage over deres trufne afgørelser, vil i alle tilfælde være forgæves.

1. Opførsel i forum

Stil dine spørgsmål eller diskuterer på en ordentlig og værdig måde. Husk, at det du skriver kan forstås på forskellige måder, hvorved evt. misforståelser og / eller irritation kan opstå. Bliver du irriteret, så vent med at skrive dit indlæg til du er faldet ned igen.

Personlige insinuationer, ukvemsord og angreb vil ikke blive tolereret. Dette gælder selvfølgelig også personlige angreb via e-mail, foranlediget af en diskussionen i forummet. Forekommer dette, kan Webmaster / Administrator umiddelbart give dig en advarsel og/eller slette indlægget.

Skriv ikke det samme indlæg i flere tråde. Det skaber forvirring, og de svar du modtager, er måske modstridende. Du får heller ikke hurtigere svar, ved at skrive i flere tråde.

2. Om Køb og Salg annoncering i Forum

Annoncer for MX-5 Biler og tilbehør til samme skal anbringes i forumkategorien Køb og Salg. Kategorien må ikke benyttes til handel af effekter som ikke er MX-5 relaterede.

Vi accepterer kun annoncer under Køb og Salg fra private brugere.

Det er tilladt, at referere og/eller linke til annoncer under Køb og Salg fra andre forumkategorier.

Varer og produkter der ikke lovligt må sælges, må ikke annonceres på hjemmesiden.

3. Overskrifter

Beskriv din nye tråd med omhu. Vælg en titel, der beskriver indholdet i din tråd. Har du et spørgsmål, så brug spørgsmålstegnet. Tråde med dårligt valgte titler, kan ændres eller slettes. F.eks. ”Motor renovering af NA 1.6” siger mere end ”1.6 Har et spørgsmål”. Titler som ”Har et problem” eller ”Hvorfor fungerer det ikke” er ikke korrekte titler.

4. Rigtig kategori

Sørg for, at dit emne er oprettet i den rigtige kategori. Hvis dit emne er velegnet for flere kategorier, skal du vælge den der passer bedst. Emner i forkert kategori, flyttes uden anmærkning.

5. Hold dig til emnet

Nogle gange så glider diskussionen fra det emne tråden er oprettet for, også kaldet ”Off Topic” eller ”Af sporet”. Start da hellere en ny tråd, hvis du ønske at drøfte et andet emne. Så undgår vi, at ødelægge ejerens tråd med noget, som er fuldstændig irrelevant for emnet, men holder man sig til trådens emne. Derved bliver det lettere for brugerne at søge information. Der ses ofte gennem fingre med Off Topic, men ved alt for store udskejelser, kan indlæg slettes eller flyttes uden begrundelser.

6. Søg, inden du starter ny tråd

Inden du starter ny tråd, så prøv søgefunktionen for at se om spørgsmålet evt. er blevet besvaret tidligere. Meget ofte er et spørgsmål besvaret både én og to gange. 

7. Avatar og signatur

Dit profilbillede (avatar) anvendes for, at andre brugere har lettere ved at huske dig, ud over selve brugernavnet. 

Politiske og anstødelige udtryk, annoncer og reklamer er ikke tilladt i hverken brugernavn, avatar eller forumsignatur

Referencer, men ikke links, til kommercielle hjemmesider er tilladt såfremt de har relevans for MX-5 interesserede.

Signaturen må fylde max 3 linier uden mellemrum.

Indeholder signaturen et billede, må dette højst være b200xh40 pixels.

8. Klage over afgørelser

Er man utilfreds med en truffet afgørelse, så kan man kontakte Webmaster eller bestyrelsen. Det er her meget vigtigt, at al kommunikation om emnet sker direkte fx. via email, og ikke offentligt i forummet!

9. Øvrigt

Selv om disse regler omfatter det mest almindelige, kan vi ikke forudse alt. Derfor forbeholder vi os ret til at træffe de foranstaltninger vi måtte anse for hensigtsmæssige for at sikre, at vores forum ikke saboteres eller misbruges på nogen måde.