× Snak om planlagte og overståede ture i klubregi. Venligst benyt ikke denne kategori til at annoncere nye ture; brug kalenderen.

Ture med SportsCar Club

06 sep 2017 13:49 #23369 af AS DK
Der er kommet invitation fra SportsCarClub

Kære alle i SportsCarClub!Her sidst på sæsonen har vi 2 interessante begivenheder, som vi slår ekstra på tromme forJSportsCarClubs sommertur mandag den 11/9 kl. 18.00 – fra Skødstrup kirke.

Vi mødes som altid ved Kirkepladsen 8541 Skødstrup kl. 18.00 og ca. 18.45 går turen ud i det skønne landskab på Djursland.

KALØVIG Center byder på kaffe og kage!

I år lægger vi ruten forbi KALØVIG Center, der er et fuldstændigt unikt sted beliggende ved Følle Strand lidt nord for Århus. Huset er oprindeligt opført som badehotel for mere end 100 år siden og stedet emmer af dansk sommerstemning, når det er bedst. I dag danner KALØVIG Center rammen om møder, konferencer, fester, uddannelser, refugieophold og feriebesøg.

Værterne på centret byder alle deltagere i vores sensommer arrangement på kaffe og kage. Øl og vand kan tilkøbes efter behov, men i øvrigt er arrangementet gratis.

Samtidig er der mulighed for at få en rundvisning på det dejlige sted, ligesom man kan benytte lejligheden til at gå en tur langs stranden.

KALØVIG Center ligger lige ned til vandet, og den store have har bålplads, boulebane, æblelund og stejle skrænter, strand og skov og masser af stille kroge, der alt sammen bidrager til en rar og rolig stemning. Læs gerne mere om Kaløvig Center på www.kalovigcenter.dk

Med en beliggenhed, der er second to none, glæder vi os til et besøg i meget idylliske omgivelserJ

TAK til KALØVIG Center!AutoGallerietAarhus inviterer SportsCarClub til Sostrup Slot den 24. september.

AutoGallerietAarhus afholder STORE AROSTUR søndag den 24. september, som i år går til det nyrestaurede Sostrup Slot og Kloster på Norddjursland.

Her kommer det spændende program for turen, som man er meget velkommen til at tilmelde sig via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Bemærk venligst pris for deltagelse kr. 210,00 pr. person.

Kl. 8.30 begynder vi i AutoGalleriet med kaffe og rundstykker samt orientering om turen.

Kl. 9.15 starter turen, hvor vi kører i samlet flok ad naturskønne landeveje til Sostrup Slot.

Vi forventer at være fremme ved 10.45 tiden, hvor vi liner køretøjerne op på den store, smukke gårdspladsen.

Kl. 11.00 starter en rundvisning af slottet og klosteret. Det er arkitekt Lars Kalmar Kastanje der er vores guide på den spændende tur. Lars har forestået hele renoveringen af slottet og klostret og er stadig tilknyttet med mange spændende opgaver.

Så der venter os en meget interessant oplevelse man ikke må gå glip af.

Kl. 12.00 serveres der en lækker frokost i restauranten bestående af:

Røget laks

Perlebyg med salat, feta og tomat

Glaseret svinebryst

Kaffe med sødt

OBS: Drikkevarer afregnes individuelt.

Dette arrangement er udarbejdet med stor velvilje fra Sostrup og tilbydes til en specialpris a kr. 210,- pr. person for frokost, kaffe og rundvisning.

Tilmeld dig/jer gerne på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. att. Mogens Berg, der skriver følgende: Husk antal personer og gerne oplysning om køretøj. Seneste tilmelding den 10. september. Beløbet indbetales på foreningens konto 1551 10786983 - først når beløbet er indgået er tilmeldingen gyldig.

OBS: Tilmeldingen er bindende.


Mange hilsner og på glædeligt gensyn!

SportsCarClub
Michael Flintholm
www.sportscarclub.dk
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
70207027- 22474695

Arne Sørensen
Jubii nr 2487 Rotrex kompressor by CCR-Racing
Holdt kørende af Au2Fast
Følgende bruger(e) sagde tak: Kuksi
10 sep 2017 11:11 #23390 af Lund Silkeborg
Det lyder da rigtig spændende, så vi har meldt os til Sostrup slot. Kaffe/ frokost og rundvisning.
MEN læg mærke til at sidste tilmelding er idag d 10 september.
Mvh. Erik Lund
Leveret af Kunena Forum