× Snak om planlagte og overståede ture i klubregi. Venligst benyt ikke denne kategori til at annoncere nye ture; brug kalenderen.

Mellem A15 og Limfjorden

12 jun 2018 19:45 #24830 af Verner - Abild
Her fra Abild siger vi tusind tak til Edith/Erik og Ann/Martin for en rigtig dejlig tur i søndags, og hvor var det en flot karavane med næsten 40 biler:)
Ja vi fik godt nok et par byger, så hatten måtte på lige før frokost i Struer, men efter halvanden måneds tørke, trængte vi alle til vand, så det gjorde bestemt ikke noget.
Og det var også en speciel oplevelse at være i Flamingo Naturpark. Vi fik supergod kaffe og hjemmebag i pavillonen med udsigt til en af de mange søer. Da det var blevet tørvejr vi fik en rundvisning i den store park af Flamingo Bent, og hold da op hvor kunne han fortælle mange spændende historier.
Og tak til alle deltagerne for rigtig godt selvskab.

Mange mx5 hilsner

Elisabeth og Verner
Følgende bruger(e) sagde tak: Martin - Aalborg, PEBJ, Lund
13 jun 2018 20:08 - 16 jun 2018 14:20 #24840 af HNC
Vi vil også sige tak for en god tur i søndags.

Inden turen opdagede jeg, at vi ville køre ad Margueritruten gennem Struer - lige forbi, hvor mine forældre bor, så jeg fik min far til at lave en video, mens vi kørte forbi. Desværre begyndte det at regne ret meget lige inden vi kom til Struer - og fotografen måtte krybe i ly under jernbanebroen - men her er link link til videoen - som blev optaget ved havnen i Struer.
Samme video via Google foto
photos.app.goo.gl/cmSZEostTNRFFNV69

Mvh.
Henning
Følgende bruger(e) sagde tak: Verner - Abild, Martin - Aalborg, PEBJ, Lund, Ib - Lemvig
Leveret af Kunena Forum